Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Santa Monica 150m od pieknej plazy

Adres obiektu Sportowa 17, 78-131 Dźwirzyno
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 12 opinii
4.7
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.6
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.8
Jakość do ceny 4.6
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Henryk z rodziną
Dodano: 2017-02-20
Pobyt od: 2016-08-22 do 2016-08-29 IP: xx.26.161.92
 
 
  

Jest to uzupełnienie poprzedniej opinii. Dwa lata temu tam byliśmy. W ubiegłym roku też a w tym roku również planujemy pobyt w Dźwirzynie. Byłby to nasz 20 pobyt na ul. Żeglarskiej 16 u p. Urbanka.


 
 

Henryk z rodziną
Dodano: 2014-09-09
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-30
 
 
  

Do Dźwirzyna na Żeglarską 16 jeździmy już od 1988 r.Byliśmy tam 17 razy. Zawsze jest super.Gospodarz miły i uczynny.Polecamy pensjonat Anna-Maria.Jest wszędzie blisko.Naocznie mogliśmy przez tyle lat zaobserwować zmiany w Dźwirzynie i okolicy.Będziemy tam jeszcze wracać z radością.


 
 

Tara
Dodano: 2014-08-25
Pobyt od: 2014-08-04 do 2014-08-10
 
 
   

Wszytko naprawdę zgodne z ofertą.Ładne położenie bo faktycznie niedaleko jest plaża, gdzie nie ma natłoku innych turystów. Pokoje wyposażone w tv, łazienkę czajnik i naczynia.


 
 

Sandra
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-06-25 do 2014-06-29
 
 
    

Świetne miejsce. Jestem bardzo zadowolona,że mogliśmy sobie tu przyjechać na parę dni. Wszystko jest tu jest fajnie zorganizowane więc o nic się nie martwiliśmy. Fantastyczna obsługa. Godne polecenia.


 
 

ZakochanaW Morzu
Dodano: 2014-07-18
Pobyt od: 2012-08-18 do 2012-08-31
 
 
    

Cudne wakacje:)Bardo dobry standard. Niedaleko piaszczysta plaża. Pokoje dobrze wyposażone, łazienki czyste i nowe. Naprawdę czuliśmy się komfortowo. Polecam serdecznie


 
 

Ula45
Dodano: 2014-07-15
Pobyt od: 2014-06-23 do 2014-07-30
 
 
    

Wybraliśmy się tam z mężem gdyż potrzebowaliśmy trochę relaksu. A że oboje kochamy polskie morze i aktywny wypoczynek trafiliśmy w dziesiątkę. Wszystko było dostępne na miejscu i wliczone w cenę rowery, boisko do siatkówki i koszykówki. W pobliżu przystań jachtowa z której często korzystaliśmy. Pokój, który zarezerwowaliśmy był czysty i ładnie urządzony, czuliśmy się tam prawie tak jak we własnej sypialni.


 
 

Kamila
Dodano: 2014-07-11
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
   

Wróciliśmy niedawno i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wszystko było dokładnie tak jak oczekiwaliśmy. Poznaliśmy fajnych ludzi, przemiła obsługa. Rewelacja.


 
 

Aldona
Dodano: 2014-07-07
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-22
 
 
   

Świetny pobyt. W pobliżu piękna plaża. Polecam ;)


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie